Excavacions a l’edifici de l’Ajuntament de Sitges II

 

Restes ibèrics en les excavacions a l’edifici de l’ajuntament de Sitges.

En les obres del projecte de restauració de l’edifici de l’ajuntament, han estat realitzades excavacions arqueològiques per Joan Garcia Targa, en diferents punts de la planta baixa. Amb el resultat de la troballa de les restes de 3 sitges excavades a la roca de l’època dels ibers datades 300 anys abans de Jesucrist , bastant malmeses per les construccions posteriors,la torre de defensa del segle XI, la construcció del castell al segle XIII i la posterior adaptació a la casa de vila segle XIX, però amb un interessant contingut al seu interior de ceràmiques

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *